Viimenen päivä. :-(

Vielä ois viikko menny ihan kevyesti, mut kai se on pakko palata arkeen. Tänään ollaan tehty kaikki viimestä kertaa; hotellin hulppee aamupala, ärsyyntyminen ruotsalaisesta teiniparista joista mies on ihan neiti, kävely rannalla missä palaa varpaat hiekassa, kauppareissu viidakkopolkua pitkin, kukkojen säikkyminen, altaalla loikoilu, auringonlasku rannalla, jne jne..

Päivällä käytiin syömässä D.R. Lanta Resortissa, joka on rannalla olevan hotellin yhteydessä. Kaikista tavoista poiketen ei jätetty tippiä, kun tarjoilijatyttö oli niin tympeä ja mikä parasta, kaivoi jatkuvasti nenäänsä oikein antaumuksella siinä pari metriä pöydän vieressä. Eikä ruoka ollu kummosta. Siitä sit kauppaan ja just kun totesin et nyt ei enää kukotkaan pelota, niin puskasta hyppäsi esiin kanalauma ja mie hyppäsin Tiian taa pakoon. Kanoilla ja niitten pikkusilla tipuilla oli ruokahetki ja oli aika kuhinaa, kukot onneks pysy kauempana. Se on kyl vähän hassua, et melkein joka talon pihalla on 4-5 kukkoa ja vaan muutama kana, luulis et iso kanalauma ja 1-2 kukkoa olis tuottavampaa. Ja kaikilla on yks lehmä, tänään nähtiin ekaa kertaa lehmä jolla oli myös vauvalehmä.

Ainii! Toivottiin aamupalalla kahta asiaa: nähtäis varaani altaalla ja ruotsalaiset teinit ei tulis sinne kikattamaan. Molemmat toteutu. Varaaneja nähtiin useempikin, yks kuljeskeli altaalla ja toinen isompi kävi uimassa. Ne on kyllä hauskoja. Lisäks saatiin riesaksemme pari turhan uskaliasta lintua, jotka murtautu Tiian reppuun sillä aikaa ku Tiude oli käymässä huoneessa ja mie toisessa päässä allasta. Ne yritti myös pölliä miun aurinkolasit ja hienon olkihatun, mut ei onneks jaksaneet kantaa. Myöhemmin toinen niistä kävi viel pörhistelemässä itseään miulle ja ois ehkä halunnu ottaa painit. Altaalla on myös puluja (vähän hienompia ku pullukat ja värittömät suomalaiset) ja niillä on aina hurjat kosiomenot.

Kello on täällä nyt kaheksan illalla ja ulkona täys pimeys. Kohtapuolin lähetään kohti keskustaa kuluttamaan viimeset rahat (miulla varsinki ihan liikaa jälellä) ja sit takas hotellille jonne ollaan varattu juomia viimestä iltaa varten. Valvottavaa ois vähän eessä, kun lähtö hotellilta olis kolmelta.

....

Neljän tunnin päästä istutaan jo autossa matkalla ekalle lautalle. Pakkaaminen tuntuu niin ylivoimaselta, etten kestä kattoo ku Tiia sen just alotti. Viimeset shoppailut käytiin suorittamassa keskustan kojuissa ja kaupoissa, sekä markkina-alueella, jonne tällä kertaa piti ostaa sisäänpääsyliput (40B eli vajaa euro). Jotenki kävi niin et mie ostin taas kengät. Ja vähän muuta kans, mm. norsun pään seinälle ja Papalle pienen synttärilahjan. Tiia löyti kans kengät ja kaikkee muuta kivaa. Kotimatkalle otettiin tuk tuk et saatais vähän rahoja kulumaan ja kuskiks valikoitu joku alaikäinen poika, joka formuloi sellasta kyytiä et melkein hirvitti, ainakin ohitustilanteissa. Poitsu pyyti 15 bahtia, mut annettiin 40 ku haluttiin olla kivoja tätejä.

Nyt pientä pakkailun suunnittelua..