Eilisestä illasta on mainittava ihan huikeen hieno tähtitaivas (otettava tänään selvää tähtikuvioista), liikaa isoja rapuja pimeällä rannalla ja pikkuinen tulipalo, kun tuuli vähän lennätti kynttilöitä.

Nyt täällä on kello kohta puoli yksi ja loikoillaan "Garden poolilla" Peterin ja Mamman kanssa. Ne on vähän niinkun mein oma reality show mitä on kiva seurata. Äsken oli videopuheluhetki heidän pojan perheen kanssa ja ilmeisesti lapsenlapsella Ellalla on synttärit. Mamma kuvasi kun Pappa ui ja kaikki oli riemuissaan, kunnes "Mamma hei, nyt riittää. Mamma please, nyt riittää jo, ei tehdä tästä nyt showta". Ja ilmeisesti klo 12 on joku oluthetki, koska heti kun Mamma huomasi että kello on 12, Peter hihkaisi "Kylmän oluen aika! Ota ne valmiiksi, mä nousen äkkiä altaasta. Älä anna niiden yhtään lämmetä, älä vaan anna lämmetä Mamma hei!". Varmaan helppo homma kun lämmintä on 33. Luulen et nää on jonkun tuttuja kuitenki, mut vähän huvittaa seurata kun Peter on välillä aika dramaattinen (kuten "Miten sä Mamma kohtelet kirjoja, uskomatonta! Ei kirjoja voi kohdella noin!" ja oikeastihan tilanne ei ollu kovinkaan vakava). Ainiin, oli vähän draamaakin, kun "mutsi" on soitellut Peterille ja sille ei uskalleta soittaa takaisin, kun se ehkä ilmoittaa et Tomas on kertonut Paulalle Babun synttäreistä. Pysy tässä nyt perässä kuka on kenenkin mutsi tai mamma..

(Jos joku tätä lukee, niin varmaan ajattelee et ollaan vähän stalkkereita)

Nyt takas oottelemaan, että varaani näyttäytyis.

Pakkohan se oli selvittää; Mutsi on Peterin lasten äiti ja Mamma on löytynyt vasta kypsemmällä iällä. Yhteisiä Aasian matkoja on takana 10-11 (riippuen kumpi laski) ja siihen päälle vielä Kanariansaaret ym. Ilmankos ovat niin tumman ruskeita.

Sitten mein elämään. Testaillaan et kasvaako miulle huulet kun juon collagen beauty drinkiä (sisältää 1000mg collageniä ja maistuu aika hassulta) ja ehkä seuraavaks sit katotaan miten vaikuttaa extra whitening sunlotion, joka lupaa lumen valkoisen ihon. Nyt kuitenki Tiia kokkailee meille nuudeleita shrimpeillä ja kanalla ja pidetään vähän aurinkotaukoa. Suomessa kello näyttäis olevan vasta 9 aamulla ja porukka alottelee työpäiviä. :-)  

...

Kello on kohta kymmenen illalla ja käytiin just syömässä L. Maladeessa, joka on suht lähellä hotellia. Suosittelen! Mie ilmeisesti oisin puheitteni perusteella halunnut valita itselleni banaanin kyseisessä paikassa. En ymmärrä mikä puhevamma täällä iskee. No, oli Tiiallakin röyhkeät kädet..

Aikasemmin käytiin hoitamassa huomisen päivän kauppaostokset, kun vietetään pikkulauantaita. Auringon laskettua "mein" viidakkopolku on aika haasteellinen kuljettava, kun on täysin pimeää, ainoana valonlähteenä miun mini (n. 5cm) taskulamppu ja vastaan kulkee joskus ihmisiä pimeässä, skoottereita ja kanoja. Polku on kuoppainen ja mutkainen, täynnä isoja kiven lohkareita ja pari isompaa "kraateria" ja lisänä vielä parista puun kappaleesta kyhätty muutaman metrin mittainen silta. En ymmärrä miten jollain skootterilla voi sitä ajella, näköjään ihan sujuvasti.

Tänään ollaan taas kuljettu edestakaisin useita kertoja vartijoiden ohi (hotellilla vain yksi ulospääsy ja turhauttavasti ihan eri puolella isoa aluetta kun meidän huone) ja nyt ei enää näytä riittävän kumartelu ja kaiken mahdollisen hyvän toivottelu, vaan joka kerta on porukka käsi lipassa kun lähestytään. Tulee sellanen olo et pitäis itekin tehä niin, mut en kuulemma saa. Hotellin edustan tuk tuk-kuskit näyttäis jo tietävän et nää kulkee jalan, kiva niin.

Kotiin tullessa bongattiin erilaisia liskoja, mut hitto kun niistä ei ehi ottaa kuvaa tai sit joutuu ottamaan niin kaukaa ettei kuvasta oikein saa selvää. Sammakoita hyppii kans joka puolella ja lisäks on kissoja. En tiedä miks monelta on katkastu häntä, melkein enemmän näkee sellasia kun pitkähäntäisiä. Ehkä se on merkki et kissa on jonkun oma?

Nyt vähän tyttöjen juttuja ja sit houkuttelevaan sänkyyn isojen tyynyjen ja paksun peiton väliin.