Tänne olis tarkotus kirjotella mein kuulumisia ja tekemisiä Thaimaassa. Nauttikaa, kauhistelkaa, hävetkää tai olkaa kateellisia, katotaan kuin käy. :D

Eilen aamulla startattiin kylmästä Lappeenrannasta kohti Helsinki-Vantaan lentokenttää ja noin tunnin(?) koneessa odottelun jälkeen päästiin ilmaan. Ehkä 5-6 kertaa kuulutettiin että viiden minuutin kuluttua päästään lähtemään "Krraabille". Ensin oli tulostusongelmia ettei saatu printattua papereita ja sitten sulatettiin siipiä jne jne. Lento oli pitkä ja __tuskainen_, miulle siks kun jalkaa särki ja Tiialle siks kun valitin kipua. Niin ja vielä siks et takana istuneet virolaismuksut potki penkkiä ja tarras vähän väliä tukkaan. Vuorokausi kun vaihtui Suomen ajassa, niin korkattiin kuoharit ja yllärinä Tiia oli nauhottanu puhelimeen Niklaksen ja Olivian synttärilaulua. :D Laskun aikana saatiin vettä niskaan/naamalle jostain ilmastointisysteemistä, virkisti kivasti.

Perillä Krabin kentällä jonotettiin pieni ikuisuus passintarkastukseen ja valokuvaukseen ja todettiin et monet ihmiset on joko todella röyhkeitä tai todella tyhmiä. Suomalaisetkin etuili aika suruitta mut kun seuraavalla lennolla tuli naapurimaalaisia jonon perälle, niin nähtiin aikamoisia yrityksiä.. Mut ei vituttanu koska meillä on loma.

Kentältä lähdettiin minibussilla matkalle kohti Ko Lannan saarta ja matkakavereiks saatiin imatralaisia. Kolmisen tuntia pomppuista tietä ja pari autolauttamatkaa ja oltiinkin hotellilla. Bussilta meit noudettiin golf-autoilla ja huristeltiin sillä jokunen kymmen metriä respaan, kun eihän sellaista matkaa sovi kävellä.. Tervetuliaisjuomien jälkeen lähdettiin tsekkaamaan biitsi kun piti hetki odotella huonetta. Aikas hienot maisemat ja piiiiitkä ja rauhallinen ranta. Moikattiin paikallisia iljettäviä pikkurapuja joita vilistää rannalla ja yritettiin ottaa ekaa lomakuvaa meistä, mut kaikissa kuvissa näytti et meillä on viikset. Very nice.

Sit saatiinki jo avaimet ja tietenkin golf-autolla oikeelle rakennukselle. Mein lisäks täällä on jotkut tyypit tossa seinän takana ja loput kymmenkunta(?) huonetta tyhjänä. Huone on hieno, partsi iso ja ilmastointi ihan luxusta miulle joka aina käy jokerimatkoilla. We like! Ehk pien miinus siitä, et yks seinä on rakennettu bambuista ja siitä vähän niinkun näkee läpi. :-D Ainii! Tiialla oli miulle ihan huikee sybä-ylläri ja sain melkein puhaltaa kynttilänkin mut se kerkes sammua. Damn!

Hotellialue on älyttömän iso ja polkuja menee sinne tänne, pitänee tutustua huomenna paremmin. Altaita on kaks, toinen rannassa ja toinen tossa mein rakennuksen lähellä ja hotellivieraita tosi vähän.

Tänään käytiin tutustumassa ympäristöön ja jalat vähän tuntuukin siltä et on kävelty. Syötiin todella hyvää ruokaa paikassa jonka nimeä en kyl muista ja jälkkäreitten kohalla meni sähköt koko kylästä ja kotimatka oli melko jännä. Pilkkopimeässä ekaks liikenteen keskellä ja sit pientä kinttupolkua jossain viidakossa, selvittiin ehjinä. Onneks hotellilla odotteli kylmät mojitot ja margaritat ja niitä oli hyvä maistella suihkun jälkeen partsilla.

Huomenna juhlitaan sit enemmän, kun tänään ollaan oltu aika pihalla. Tiialta katos suomenkieliset sanat ja mie taisin vaan keksiä uusia. Ja hei, ei olla viel kärähdetty!