Tänään oli biitsipäivä, eli aamupalan (jolla taitavasti väisteltiin hankolaista) ja rasvausten jälkeen rannalle rapujen syötiksi. Aurinko tuntu entistä polttavammalta ja edelleen ollaan menty pilvettömällä linjalla. Merivesi on lämmintä ja ranta kuhisee tuhansittain pikkuisia rapuja ja vedessä sit näkyi kunnon isoja möhköjäkin. Meriveden ja hiekan kun yhdistää aurinkorasvaan, saa kivan kuorinnan iholle, joka bytheway ei vieläkään oo kärähtäny.

Käytiin hotellin rantabaarissa juomassa kylmät mojitot/daiquirit, eikä näytä esivaalien alkoholikielto paljon täällä vaikuttavan. Tarjoilijasetäkin oli huolissaan miun valkoisuudesta ja sano lähtiessä "take care of your body, very much sun, very much sun" ja huomasin kun joku vanhempi suomalaispariskunta tuijotteli ja mainitsi sanan "vaalea". :-D Olin aika hämmästys Afrikassa, mut niin näköjään täälläkin. Mut ehkä yllätän kaikki ja tuun yhtä ruskeena takas kun Tiia.

Rannalta siirryttiin altaalle (sille rannalla sijaitsevalle) missä pääs vähän varjoonkin. Meille tuotiin hedelmiä vartaassa, oli aika herkkua, ja uiskenneltiin merta vähän viileämmässä uima-altaassa. Altaallakin varsinkin vanhemmat pariskunnat ihmetteli valkoista suomalaista ja luulen et hermo menee aika hyvin jos sama jatkuu ja saan kuunnella vinkkejä et kannattaa käyttää kunnon kertoimia koska saatan palaa helposti. AIJAA.

Iltapäivällä käveltiin Saladaniin ja käytiin satamasta ostamassa lauttaliput huomiselle aamulle Phi Phille. Samalla sovittiin nouto mein hotellilta klo 7.30, eli aamupalalle ois ehittävä aikas ajoissa. Hinta oli 500 batia per nenä ja siis edestakaiset liput, ei paha (jotain 11€). Tunnin verran saadaan matkustaa ja varmasti joku hankolainen tähänkin kertois et paras tapa matkustaa Phi Phille on speed boat, mutta rasvamies ainakin oli maksanu siitä kolminkertasen summan. Mutta siis, huomenna tsekkaamaan The Beach-leffan maisemat.

Saladanin pikkuiset kujat satamassa oli hauskoja ja ihan täynnä jos jonkinlaisia puudeleita. Puolet jotain villakoirajohdannaisia ja puolet "thaipystykorvia". Lisäks pari ihan rotukoiraa huskeista chihuihin. Ärsyttäviä kaupustelijoita on ollu ihmeen vähän ja nekin vähät muita kuin thaimaalaisia. Ens viikolla vasta sit lähetään kunnolla shoppailemaan ja menettämään hermot tinkimisen kanssa.

Syömässä käytiin lopulta Sala Lantassa missä ekanakin päivänä ja sit Lanta Martissa ostoksilla, kun miultahan tietenkin loppu aurinkorasva jo eilen ja tää päivä meni 30-kertoimella. Onneks ostin myös aloe veraa, koska surprise surprise, korjaus päivällä kirjotettuun (muutama eka kappale); olen palanut. Ihan ei riittäny kertoimet, joten takas 50 plussaan. :-D

Suihkun jälkeisen tarkastelun perusteella Tiialla on vähän kärähtänyt nenä ja miulla on vähän enemmän kärtsänneet pakarat. Ja yläselkä myös. Nyt on aloe verat kropassa ja huomenna hölvätään miut niin öljyseks etten voi enää palaa. Selkeesti siis 33 asteen helteissä miun kertoimet on 50+ ja Tiialle riittää 20, todella väärin.