Aamulla herättiin lintujen huuteluun, joku kuulostikin ihan herätyskellolta. Aamupalalla oli hyvät valikoimat ja huomattiin et onhan täällä muitakin turisteja. Sit hemmetinmoista rasvaamista ja altaalle, missä saatiin olla muutama tunti ihan kahestaan. Suomalaisia tavattiin altaalla ja saatiin kuunnella yhtä Peteriä (maybe suomenruotsalainen, 60+) joka luki pätkiä kirjastaan vaimolle eikä ihan hiljaisella äänellä. Aiheena oli antiikin Rooman ja Egyptin politiikka ja nyt tiedetään vaikka mitä Cleopatran ja Caesarin suhteesta ym. Peter on niin tumman ruskea et oisin halunnu sen kanssa kaverikuvaan mistä näkis miten miun maidonvalkea iho häikäisee. :-D No, koht otan Tiian kanssa sellasen.

Tiian kaa keskustelu alkaa käydä hankalaks kun sillä on joku ihan oma kieli; on jäätelön kokoisia aaltoja, snuudeleita, penavia ja ties mitä. Voi olla etten loppulomasta ymmärrä enää mitään..

Päivällä käytiin syömässä rannalla hyvää thairuokaa ja poltettiin vähän varpaita hiekassa. Sit kauppaan ostamaan synttärijuomaa iltaa varten ja himpulaan alottelemaan suihkulla ja kylmillä mojitoilla. Huoneeseen meille on ilmestyny jatkuvasti complimentseja ja ois joku hierontalahjakorttikin käytettävänä. Vähän jo heti tokana päivänä rasittaa "madame"-puhuttelu, varsinkin kun on aikamoinen ikäkriisi miulla meneillään.

Pimeen tultua (eli noin klo 19) lähettiin liikenteeseen ja käveltiin jotain pikkukujia pitkin johonkin. Lopuks kuitenkin löyty mainroad ja muitakin ihmisiä, kunhan oltiin eka seikkailtu pimeässä lehmien ja koirien keskellä. Kiva oli kuitenki nähdä paikallisten koteja matkalla ja niiden illanviettoa.Paikalliset on ihan ihmeissään kun myö halutaan kävellä eikä käytetä tuk tukeja, kaikki muut täällä tuntuu kulkevan niillä.

Illalla syötiin jossain seafood-raflassa, joka oli rannalla veden päällä. Ruoka maistu ja oli halpaa mut vessa oli aika haasteellinen. Tiude sen testas, mie en. Siitä sit siirryttiin johonki pääkadun baariin ja sieltä kotimatkalle 7-Elevenin kautta (matkajuomaa), missä nähtiin huonoin ladyboy-viritelmä ikinä; minihame, tissit ja viikset. Viidakkoreittiä kotiin (täysin pimeetä, kanoja, kukkoja ja skoottereita vastustajina) ja kappas, löydettiin ittemme rannalta ja jostain baaritiskiltä. Tai mie olin siellä, Tiia makoili tähtien alla. Siinä sit vähän parannettiin maailmaa ja muisteltiin nuoruusvuosia (ollaan jo niiin vanhoja) ja jossain vaiheessa jatkettiin matkaa hotellille. Matkalla tavattiin rapu koti selässään ja se oli niin iso etten taas tiiä miten voidaan rannalla hengata ilman huolta siitä että on joku rapu pohkeessa kiinni.

Nyt ollaan omassa huoneessa "jatkoilla" ja kirjotan tätä loppua vähän hiprakassa. Moneen kertaan tarkistettu mut jos virheitä on, niin minkäs teet.