Eilen kirjotin kahden päivän tapahtumat ja sit deletoin kaiken, vahingossa. Yritän nyt jotain mein viikonlopusta muistella.. (Kello ei oo ihan vielä seittemää aamulla, istun partsilla kattelee aamua ja Tiia nukkuu sisällä)

Lauantaina aamu ja päivä meni altaalla, missä ärsyynnyttiin uusista hotellin asukkaista, jotka varailee aurinkotuoleja ja ilmestyy sit paikalle tunteja myöhemmin. Lisäks ne hamstraa pyyhkeitä 3 kpl per nenä (mihin kukaan voi tarvita niin montaa?) ja sit osa jää ilman. Idiootit. Auringonlaskua mentiin kattomaan rannalle ja pitkällisen taiston jälkeen saatiin juomatkin auki vaikka avaaja unohtui. Merivesi oli laskenu monta kymmentä (ainakin 40-50) metriä ja porukkaa oli ihan pipona keräilemässä simpukoita, koko ranta täys. Joku oli tullu paikalle beaglen kanssa, oli vähän ku mein Lardis (tomera ja nälkäinen). :-) 

Iltaan valmistauduttiin rommicolilla (1l rommia aika tasan 7€ ja 1,5l cokista vajaa 0,70 €), jotka Tiia meille väsäs. Baaritiskinä toimi vessan pöytä ja pullot köllötteli kylmässä lavuaarissa. En tiiä johtuko rommista vai mistä, mut taas oli sanat ja niiden tarkotukset vähän hukassa ja Tiia mm. tiedusteli et aletaanko pikkuhiljaa olla sinut ja mie ehdottelin yhteissuihkua (tilanteet ei oo hauskoja jälkeenpäin kerrottuina, ois pitäny olla paikalla). Rommin voimalla lähdettiin pimeälle rannalle aseina taskulamppu ja videokamera (sellasta hc matskua ettei julkaista) ja käytiin syömässä  yhdessä ravintolassa, jossa työskentelee pääasiassa köyhän miehen ladyboyt, miehet mekoissa. Ja nyt siis tarkotan et tarjoilijat(taret?) on miehiä, joilla on naisten vaatteet mut viikset, parrat, säärikarvat ja muut miehiset jutskat paikoillaan. Omistaja on keski-iän ohittanu isomahainen ruotsalaissetä, joka vaikutti olleen vähän hiprakassa. Ruoka oli taas hyvää ja palvelu on aina erinomaista. Vessakin löytyi, kunhan olin ensin eksyny baaritiskin taa (toilet-kyltti oli sen oviaukon vieressä enkä huomannu nuolta joka käski jatkaa viel eteenpäin) ja sieltä keittiöön.

Kotimatkalla päästettiin parit kunnon kirkaisut (vai olinkohan se vaan mie, Tiia niin rohkaistu rommista) kun rapuja kaivautu esiin ihan vierestä ja kipitti ympäri rantaa. Hotellilla saatiin seuraksemme kiimainen kissa, joka valvotti mouruamalla ilmeisesti mein oven takana ja jatko samaa vielä aamulla. Valitettavasti meillä ei ollu antaa sille sitä mitä se ois tarvinnu.

Eilen saatiin altaalle kaveriks hieno pilkullinen varaani, joka oli ehkä puolimetrinen. Vähän jouduttiin sitä häiritsemään ku ois ollu kiva saada kuva. Älyttömän hieno lisko. Altaalla hikoilun jälkeen syötiin huoneessa perinteiset nuudeliateriat ja otettiin päikkärit, sit vaihteeks kohti keskustaa ja markkinahumua (ne on ilmeisesti just sen 2vk ku ollaan täällä). Yllätys et löysin uudet kengät, vaikkakin täällä on vähän hankala löytää kokoa (miullakin Suomessa 37 ja täällä 39 tai sandaaleissa 10).

Syömässä käytiin satamassa ja ruoka oli todella hyvää plus et henkilökunta tosi mukavaa ja hyvin englantia osaavia. Harmi ku en muista paikan nimeä et vois suositella. Ravintoloissa meillä on ollu tapana veikkailla mistä maasta jotkut ihmiset on ja mitä tekee työkseen, toivottavasti ei jää päälle ku tullaan Suomeen. Vois joku ihmetellä kun viereisessä pöydässä puhutaan et "tossa vieressä on varmaan Kelan täti jostain Parikkalasta", "joo ja se juo viikonloppuisin vähän liikaa viiniä ja sammuu nojatuoliin".

Jälkkärit haettiin kojusta jossa myytiin kaikenlaisia pirtelöitä ja riittää varmaan jos kerron et kotimatka oli tuskallisen pitkä ja mie juoksin loppumatkan..

Sellasta viikonloppuna. Vähiin alkaa käydä päivät. :-(

Ps. Kiimakissa (tääkin niitä joilta häntä pätkästy) tuli taas tohon mouruamaan. Sillä on nyt menny kissat ja Kissat sekasin..