Jahas, mitähän sit tästä päivästä...

Tänään käveltiin rannan toiseen päähän (noin 2,5km päästä päähän) ja takaisin ja todettiin, et ne pirun ravut on aika hyvin keskittyny mein hotellin kohdille. On niitä joka puolella, mut vähän hillitymmin. Mie kävin pulahtamassa vaan kauempana hotellilta, mut Tiia uskaltautu rapujen sekaan. Hiekalla vilisti taas tuhansia baby crabseja ja vedessä oli ollu niitä isoja, hyh.Tää Klong Daon ranta on muuten tosi kiva ja rauhallinen (vaikka mainostetaan Ko Lantan vilkkaimpana, ehkä ravintoloitten ja baarien takia), jotain 2,7 km pitkä, hienohiekkainen ja matala.

Rannalta kun oltiin saatu hyvät hiet ja suolat pintaan, siirryttiin hotellialueelle suihkuihin ja altaalle. Ja varjoon. Tossa "mein altaalla" on joka päivä yks norjalaispariskunta, jotka on aamupalalla heti klo 7 ja viettää sit koko päivän altaalla. Nainen ottaa arskaa ja polttaa tupakkaa ja mies nukkuu varjossa, aamusta iltaan. Hyvät on unenlahjat ukolla.

Huoneessa mie kylmyydestä (flunssaa ja ilmastointi) kärsivänä kaivauduin peiton alle ja nukahin sinne ja sit kun heräsin, oliki jo aika lähteä liikkeelle. Käveltiin pimeessä keskustaan (ehkä 1,5km?) ja poikettiin ihan ekaks markkinoille. Siellä oli jos jonkinlaista myyjää (vaatteita, kenkiä, laukkuja, koruja, meikkejä, elektroniikkaa, leluja, krääsää, ruokaa,..) ja lapsille pomppulinnaa, karusellia jne. Ja paikallinen bingo, mitä oli ihan hauska seurata. :-D Friteeratut heinäsirkat, madot ja jotkut jotka näytti jättikokoisilta torakoilta jäi ostamatta, mut muuten löyty jotain pientä kivaa. Käytiin kiertelemässä myös myyntikojuja muualla keskustassa ja parissa marketissa ja niistä tarttu mukaan kaikenlaista, mm. ihan aito Puman laukku vajaalla seittemällä eurolla. ;-)

Syömässä käytiin jossain pikkusessa paikassa ja ruoka oli hyvää. Sit jälkkäriks juomat (Tiialle tottakai mojito, miulle caipiroska) kojusta, jossa kaikki makso 100B (vähän päälle 2€)  ja annoskoko oli ehkä kaks kertaa se mikä Suomessa. Sit vielä vähän ostoksia ja toivotonta tinkimistä ja pimeessä suunnistamaan kotiin.  Sellasta meille tänään.

Ps. Peter ja Mamma lähti kotiin, tylsää.